OVER MIJ

WHO’S THAT GIRL?

Een Weddingplanner kies je uit om de skills maar het is toch ook wel prettig om te weten met wie je te maken hebt! Mijn naam is Nadja van den Heuvel-Meulensteen en ik ben 30 jaar. Inmiddels 12 jaar verliefd en 2 jaar getrouwd. Wij wonen in Berlicum, nabij Den Bosch, samen met ons zoontje Jax van bijna 2 jaar. Mijn passie is reizen, heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen en andere culturen! Ook ben ik een echte Brabantse bourgondiƫr en zeg dan ook geen nee tegen gezellige etentjes en borrels!

Na mijn studie Toerisme/Recreatie richting Entertainment heb ik vijf jaar gewerkt bij Rocket een van de grootste artiesten- en evenementenbureaus van Nederland. Hier verzorgde ik de boekingen van diverse artiesten en verzorgde ik evenementen door het hele land. Hierna heb ik mijn baan elders voortgezet, maar het bleef kriebelen om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Na onze eigen bruiloft en het begeleiden van diverse andere bruiloften heb ik besloten To the Moon en Back Weddingplanner op te zetten, zodat ik aanstaande bruidsparen voor ieder budget en/of gewenst advies een geweldige bruiloft kan bezorgen. Mijn drijfveer is om mensen iets moois te geven. Daarom is Weddingplanner & Weddingstylist zijn voor mij een droombaan!