Love the tips & tricks

Love the tips & tricks € 149,00 
Zie je door de bomen het bos niet meer of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit een perfecte ‘love puzzel’! 
 
Graag kom ik met jullie een dagdeel brainstormen, waarna jullie aan het einde van de sessie in grove lijnen in beeld hebben hoe de bruiloft eruit gaat zien en welke actiepunten jullie dienen uit te zetten. Ook als jullie een klein budget hebben, heb ik leuke tips & tricks om de kosten in de hand te houden. Deze sessie duurt max. 3 uur.

Love the tips & tricks and Support € 499,00 
Zien jullie door de bomen het bos niet meer of weten jullie niet waar te beginnen? En willen jullie graag een ‘hulplijn’ gedurende het voortraject naar de grote dag? 
Graag kom ik met jullie een dagdeel brainstormen, waarna jullie aan het einde van de sessie in grove lijnen in beeld hebben hoe de bruiloft eruit gaat zien en welke actiepunten jullie dienen uit te zetten. 
Ook als jullie een klein budget hebben, heb ik leuke tips & tricks om de kosten in de hand te houden. 
Daarnaast ben ik jullie hulp- en advieslijn gedurende het voortraject, indien jullie vragen of advies nodig hebben bij bijvoorbeeld het kiezen van een leverancier etc. Deze communicatie zal per mail of telefonisch verlopen. 

Alle tarieven zijn exclusief reiskosten deze worden belast vanaf 30 kilometer rondom ‘s-Hertogenbosch.  En vanaf 30 minuten reistijd (enkele reis) wordt er 25 euro per uur berekend.