I love you to the moon and back

I love you to the moon and back vanaf € 1799,00 
Wauw! Jullie zijn helemaal euforisch jullie gaan trouwen! En dan komen jullie op het punt dat alles geregeld moet worden voor de grote dag, maar dat jullie geen idee hebben hoe dit aan te pakken óf jullie kiezen graag voor het gemak van een weddingplanner die alle zorgen van de dag wegneemt. To the Moon and Back Weddingplanner wordt blij van bruiloften en zit vol energie en ideeën om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen! 

Wat houdt dit pakket in? 

  • Allereerst kom ik langs als kennismaking en bespreken we jullie wensen en behoeften voor de grote dag. Naar aanleiding van dit gesprek zal ik middels een draaiboek in beeld brengen hoe de dag eruit komt te zien en welke zaken geregeld dienen te worden. 

  • Hierna ga ik aan de slag op basis van hetgeen wij besproken hebben; zoals het opvragen van offertes bij leveranciers etc. Dit uiteraard allemaal in overleg met jullie. De facturatie van derden verloopt overigens ook rechtstreeks aan jullie.  

  • Locatiebezoek (max. één dagdeel) 

  • Tussentijds wordt nog een afspraak gepland om de voortgang te bespreken.  

  • In de week voorafgaand aan de bruiloft nemen we het draaiboek door en worden de laatste puntjes op de i gezet. In deze week zal ik tevens alle leveranciers verifiëren en eventuele openstaande punten afronden.  

  • Uiteraard ben ik tussentijds per mail en telefonisch te bereiken voor vragen of advies.  

En na maanden hier naartoe uitgekeken te hebben… de grote dag is aangebroken! Op deze dag laten jullie alles los en zal ik als ceremoniemeester voor jullie en jullie gasten zorgen.  Een bruiloft van To the moon and back! 
 
Alle tarieven zijn exclusief reiskosten deze worden belast vanaf 30 kilometer rondom ‘s-Hertogenbosch.  En vanaf 30 minuten reistijd (enkele reis) wordt er 25 euro per uur berekend.